BankGiro Loterij Fonds en de BankGiro Loterij

BankGiro Loterij Fonds en BankGiro Loterij

Dankzij de BankGiro Loterij en haar deelnemers kunnen wij zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met kunst en cultuur. De BankGiro Loterij doet dit door kunst en cultuur die bewezen van waarde is optimaal bereikbaar te maken voor bezoekers, bijvoorbeeld door het ondersteunen van musea zoals het Rijksmuseum en het Fries Museum. Wij stellen op onze beurt kunstenaars en culturele instellingen in staat nieuwe kunst te maken en een blik op de kunst en cultuur van de toekomst te werpen, om te verkennen wat van waarde kan worden. Ook werken we samen met de BankGiro Loterij om met speciale acties en activiteiten zoveel mogelijk deelnemers kennis te laten maken met kunst en cultuur in Nederland. Dit doen we door de BankGiro Loterij Experience en met de BankGiro Loterij VIP Kaart.

BankGiro Loterij Experience

Samen met de BankGiro Loterij bieden we deelnemers graag de kans om kennis te maken met verrassende aanbod van onze culturele partners. Van een huiskamerconcers van het Philharmonisch Orkest tot een masterclass van topacteur Gijs Scholten van Aschat.. Lees meer.

BankGiro Loterij VIP-kaart

Alle deelnemers van de BankGiro Loterij krijgen een eigen BankGiro Loterij VIP-kaart. Hiermee krijgen zij gratis toegang tot musea, korting op bijzondere avondjes uit én kans om exclusieve evenementen te bezoeken. Zo krijgen deelnemers de kans om zoveel mogelijk culturele partners te ontdekken. Ook partners van het BankGiro Loterij Fonds doen hieraan mee. In 2018 onder meer Stedelijk Museum Schiedam, theatervoorstelling ‘Gas’ van theatergezelschap Jan Vos en Breda Photo.