Routebeschrijving

Bezoekadres BankGiro Loterij Fonds
Van Eeghenstraat 70
1071 GK Amsterdam
Tel.: 020 - 573 7444
E-mail: info@bankgiroloterijfonds.nl

Met openbaar vervoer:

Vanaf Amsterdam CS
Vanaf station Amsterdam CS tram 2 (deze vertrekt rechts op het stationsplein). Uitstappen halte Cornelis Schuytstraat. Vervolgens steek je de straat (en de tramhalte) over richting het Vondelpark. De eerste straat rechtsaf is de Van Eeghenstraat. Na ongeveer 200 meter tref je het BankGiro Loterij Fonds op nummer 70 aan de linkerkant. Meld je even aan bij de receptie, dan komen wij je halen.

Vanaf Amsterdam Amstel
Tram 12 nemen (deze stopt als enige tram aan de voorkant van het station).
Uitstappen halte "Van Baerlestraat".
Vervolgens de Van Baerlestraat oversteken, dan steek je meteen de Van Eeghenstraat in. Na ongeveer 200 meter is het BankGiro Loterij Fonds aan de rechterkant te vinden, op nr. 70. Meld je even aan bij de receptie, dan komen wij je halen.

Met de Greenwheels of ander duurzaam vervoer:

Komende vanuit alle richtingen:

Komende vanaf de A1 of A2 ga je de ringweg op richting de afslag S108. Verlaat de ringweg bij afslag S108 Amsterdam Zuid, Amstelveen. Onderaan de afslag bij de verkeerslichten ga je rechtsaf. Na het stadion volg je een bocht naar rechts en direct daarna sla je bij de verkeerslichten linksaf. Je rijdt de Amstelveenseweg in. Bij de rotonde volg je de borden Centrum. Dit is de tweede afslag rechts, de Cornelis Krusemanstraat. Na ongeveer 1 km sla je bij de derde verkeerslichten linksaf, de Cornelis Schuytstraat in. Je rijdt de winkelstraat helemaal uit. Je steekt de Willemsparkweg over (om de tramhalte heen). Bij de T-splitsing sla je rechtsaf de Van Eeghenstraat in. Na ongeveer 200 meter tref je het BankGiro Loterij Fonds op nummer 70 aan de linkerkant.
N.B. de Van Eeghenstraat ligt tussen het Vondelpark en de Willemsparkweg. Betaald parkeren!.

We hebben diverse laadpalen voor je elektrische auto beschikbaar!